HomeSport en spelFitness voor kinderen

Fitness voor kinderen

The Little Gym

The Little Gym is een internationale privť-organisatie die in een tiental landen van Europa fitnessclubs uitbaat, voorbehouden voor kinderen van 4 maanden tot 12 jaar. In ons land zijn er momenteel 7 clubs, waarvan 2 in het Antwerpse en 1 in de Brabantse faciliteitengemeente Wezembeek-Oppem. Voor alle activiteiten†moet je betalen, maar via de website kan je een gratis en vrijblijvende introductieles aanvragen (klik op de sites hieronder eerst op†"Roosters" en dan op†"Tarieven"). Meer informatie over The Little Gym - zoals de voorstellen voor verjaardagsfeestjes - vind je hier:

Fitopia en Kidopia

Kidopia is de jeugdafdeling van Fitopia, een professionele Wellness en Fitness organisatie in Edegem (nabij Antwerpen). Kidopia heeft meerdere programmaís op jaarbasis (van 12 september 2011 tot 9 juni 2012). De lessen en cursussen vinden plaats bij Fitopia of in de Fitopia Skatehal, Mechelsesteenweg 128, 2650 Edegem (Antwerpen).

  • dansen voor kinderen en jongeren: meerdere programmaís voor kinderen: bv. Dance Moves vanaf 6j, Funky Moves vanaf 9j, Clip Dance vanaf 13j, Zumba vanaf 14j, enz.
  • yoga voor kinderen : vanaf 9j
  • fitness (in groep) : leeftijdscategorieŽn +12j en +14j
  • in-line skaten: voor kinderen vanaf 5 jaar - en met 8 leeftijdscategorieŽn

Meer informatie: Fitopia.be of de folder van Kidopia (pdf)